Over ons

Flexibel
Proactief
Betrokken

B.V. Bouw- en aannemingsbedrijf G. de Haan & Zn. is in 1927 opgericht door onze ‘pake’ – opa – Gerrit de Haan. Inmiddels zijn we alweer drie generaties actief en hebben we een uitstekende naam opgebouwd in Noord-Nederland. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Vooral Auke de Haan – de tweede generatie – heeft het bedrijf doen groeien en op de kaart gezet als kwaliteitsbouwer. 

Als opdrachtgever kunt u nog steeds rekenen op de beste kwaliteit: het woord ‘concessie’ hebben we al bijna een eeuw geleden voorgoed uit ons woordenboek geschrapt.

We zijn vandaag nog steeds een echt familiebedrijf en dat merkt u aan alles. Zo kunt u rekenen op onze persoonlijke aanpak en daarmee op een open en rechttoe-rechtaan contact. We zijn altijd nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en weten wat hun specifieke wensen zijn. Hierdoor komt u als klant nooit voor verrassingen te staan, nou ja: behalve voor aangename verrassingen dan.

Flexibel
Proactief
Betrokken

Onze kernwaarde

  • Flexibel
    Tijdens het bouwproject communiceren we voortdurend met u over de voortgang en relevante ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we tijdig en vlot bijsturen als dat nodig is. En ook door onze korte lijnen, de eigen machinale timmerwerkplaats en eigen transportmaterieel zijn we zeer flexibel en wendbaar.
  • Proactief
    Afwachten is nooit ons sterkste punt geweest. Sterker nog: het scherp in de gaten houden van processen en het tijdig informeren en bijsturen is een van onze succesfactoren. Ervoor zorgen dat situaties opgelost worden vóórdat ze tot problemen of vertraging kunnen leiden: die mentaliteit zit in ons DNA.

  • Betrokken
    Het vlekkeloos uitvoeren van projecten kan in onze ogen alleen als je continu betrokken bent bij de opdrachtgevers én de uitvoering. En hoe uitdagender het project, hoe liever we eraan beginnen. Waar anderen zeggen dat het niet kan, denken wij juist in oplossingen. Deze drive hebben we allemaal van Auke de Haan overgenomen.

Op deze website vindt u een greep uit alle veelzijdige bouwprojecten waaraan we hebben gewerkt. U zult zien dat we met ons team van ruim 30 medewerkers werken aan de hoogst mogelijke bouwkwaliteit van bedrijfshuisvesting, scholen, sportinstellingen, woningen en vele andere gebouwen.

Via bouwteam-projecten, Design & Build, particuliere opdrachten en eigen projectontwikkeling veranderen we plannen in realiteit, dromen in werkelijkheid en ambities in concreet resultaat.

Uiteraard zijn we zelf onze belangrijkste kwaliteitsbewakers. Maar daarnaast zijn we aangesloten bij een aantal organisaties die samen met ons gaan voor solide, betrouwbaar en topkwaliteit. Zo zijn we onder meer aangesloten bij Bouwend Nederland en zijn we gecertificeerd Bouwgarant ondernemer. Daarnaast zijn we een Erkend Leerbedrijf en VCA**-gecertificeerd.

Goed. Genoeg over ons. Eigenlijk gaat deze website over u. Over hoe úw bouwwensen vervuld kunnen worden. We hopen dat we u met de projecten op deze website weten te inspireren. En heeft u vragen, wilt u ergens meer over weten? Neem contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder!

Recente projecten

Afbeelding Verbouw en uitbreiding Protestantse kerk De Westereen
Verbouw & onderhoud

Verbouw en uitbreiding Protestantse kerk De Westereen

Dit bijzondere project bestond uit een grondige verbouw gecombineerd met nieuwbouw. Zo hebben we eerst het bestaande gedeelte van het kerkgebouw volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Vervolgens hebb...

Afbeelding Upgrading basisschool It Bynt Sumar
Verbouw & onderhoud

Upgrading basisschool It Bynt Sumar

In het oog springend en dus nadrukkelijk aanwezig: zo kunnen we deze door ons gemoderniseerde basisschool het beste typeren. De geblokte buitenwanden van het schoolgebouw zijn gerealiseerd met verlijm...

Afbeelding Renovatie zwembad Burgum
Verbouw & onderhoud

Renovatie zwembad Burgum

Een mooie uitdaging: het zwembad grondig renoveren zónder het water uit het zwembad te laten stromen. De kans dat het grondwater de waterbak omhoog zou duwen was anders te groot. En dus ontwikk...

Afbeelding Particuliere woningbouw Drachten
Particuliere woningbouw

Particuliere woningbouw Drachten

Deze fraaie en zeer ruime woning is gesitueerd aan het water met de zichtzijde naar de waterkant. De woning heeft een inpandig zwembad en in de woonkamer is een vide gerealiseerd met een glazen balust...

Bekijk alle projecten
 
Button