Toren Goddeloaze singel

Locatie: 
De Westereen
Opdrachtgever: 
Provinsje Fryslân, Projectbureau de Centrale As
Bouwjaar: 
2018
Architect: 
Next architecten

Project omschrijving

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om unieke bouwprojecten tot leven te brengen. Met trots delen we graag een van onze meest opmerkelijke prestaties: de bouw van de uitkijktoren Landmark, een markant kunstwerk in opdracht van de Provincie Fryslân, gelegen nabij De Westereen. 

In 2019 kregen we de eer om deze architectonische blikvanger te realiseren, die deel uitmaakt van de centrale as. De uitkijktoren biedt een adembenemend uitzicht over de Goddeloze Singel, een ervaring die bezoekers blijvend zal inspireren. 

Wat de uitkijktoren Landmark echt bijzonder maakt, is het innovatieve ontwerp en de constructie. Als een meesterwerk van moderne bouwkunst is de toren opgebouwd als een gigantisch LEGO-bouwpakket, bestaande uit circa 1000 betonblokken. Deze blokken, vakkundig vervaardigd door Nopper Beton in hun fabriek, vormen de solide basis van dit architectonische wonder. 

Om de Landmark nog meer te laten opvallen in het landschap, heeft de architect ervoor gekozen om de toren te bouwen op een terp. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd visueel effect, maar biedt ook een nog indrukwekkender panoramisch uitzicht voor bezoekers. 

Bij Bouwbedrijf De Haan streven we altijd naar het creëren van unieke, duurzame en functionele bouwwerken die een blijvende indruk achterlaten. De uitkijktoren Landmark is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan excellentie en onze passie voor vernieuwende bouwprojecten. 

Ontdek meer over onze projecten en diensten en laat ons u helpen uw volgende bouwvisie te realiseren. Bouwbedrijf De Haan: waar meesterlijk vakmanschap en creatieve bouwkunst samenkomen. 

Deel deze pagina:

Bekijk ook onze andere projecten

Afbeelding Vleermuis tunnel Veenwouden
Civiele werken

Vleermuis tunnel Veenwouden

Natuurbehoud en duurzaamheid zijn kernwaarden waar we bij Bouwbedrijf De Haan trots op zijn. In 2019 kregen we de bijzondere kans om deze waarden in praktijk te brengen door in opdracht van projectbur...

Afbeelding Smeerkelder Boonstra Schadevoertuigen
Civiele werken

Smeerkelder Boonstra Schadevoertuigen

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten. We zijn verheugd om ons recente project voor Boonstra Schadevoertuigen in Drachten te presenteren, waar we ...

Afbeelding Scheepskade Royal Bodewes
Civiele werken

Scheepskade Royal Bodewes

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in uitdagende bouwprojecten. We zijn trots om een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan het succesverhaal van Royal Bodewes, een toonaangevende naam in...

Bekijk alle projecten
 
Button