Over ons

Flexibel
Proactief
Betrokken

B.V. Bouw- en aannemingsbedrijf G. de Haan & Zn. is in 1927 opgericht door onze ‘pake’ – opa – Gerrit de Haan. Inmiddels zijn we alweer drie generaties actief en hebben we een uitstekende naam opgebouwd in Noord-Nederland. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Vooral Auke de Haan – de tweede generatie – heeft het bedrijf doen groeien en op de kaart gezet als kwaliteitsbouwer. 

Als opdrachtgever kunt u nog steeds rekenen op de beste kwaliteit: het woord ‘concessie’ hebben we al bijna een eeuw geleden voorgoed uit ons woordenboek geschrapt.

We zijn vandaag nog steeds een echt familiebedrijf en dat merkt u aan alles. Zo kunt u rekenen op onze persoonlijke aanpak en daarmee op een open en rechttoe-rechtaan contact. We zijn altijd nauw betrokken bij onze opdrachtgevers en weten wat hun specifieke wensen zijn. Hierdoor komt u als klant nooit voor verrassingen te staan, nou ja: behalve voor aangename verrassingen dan.

Flexibel
Proactief
Betrokken

Onze kernwaarde

  • Flexibel
    Tijdens het bouwproject communiceren we voortdurend met u over de voortgang en relevante ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we tijdig en vlot bijsturen als dat nodig is. En ook door onze korte lijnen, de eigen machinale timmerwerkplaats en eigen transportmaterieel zijn we zeer flexibel en wendbaar.
  • Proactief
    Afwachten is nooit ons sterkste punt geweest. Sterker nog: het scherp in de gaten houden van processen en het tijdig informeren en bijsturen is een van onze succesfactoren. Ervoor zorgen dat situaties opgelost worden vóórdat ze tot problemen of vertraging kunnen leiden: die mentaliteit zit in ons DNA.

  • Betrokken
    Het vlekkeloos uitvoeren van projecten kan in onze ogen alleen als je continu betrokken bent bij de opdrachtgevers én de uitvoering. En hoe uitdagender het project, hoe liever we eraan beginnen. Waar anderen zeggen dat het niet kan, denken wij juist in oplossingen. Deze drive hebben we allemaal van Auke de Haan overgenomen.

Op deze website vindt u een greep uit alle veelzijdige bouwprojecten waaraan we hebben gewerkt. U zult zien dat we met ons team van ruim 30 medewerkers werken aan de hoogst mogelijke bouwkwaliteit van bedrijfshuisvesting, scholen, sportinstellingen, woningen en vele andere gebouwen.

Via bouwteam-projecten, Design & Build, particuliere opdrachten en eigen projectontwikkeling veranderen we plannen in realiteit, dromen in werkelijkheid en ambities in concreet resultaat.

Uiteraard zijn we zelf onze belangrijkste kwaliteitsbewakers. Maar daarnaast zijn we aangesloten bij een aantal organisaties die samen met ons gaan voor solide, betrouwbaar en topkwaliteit. Zo zijn we onder meer aangesloten bij Bouwend Nederland en zijn we gecertificeerd Bouwgarant ondernemer. Daarnaast zijn we een Erkend Leerbedrijf en VCA**-gecertificeerd.

Goed. Genoeg over ons. Eigenlijk gaat deze website over u. Over hoe úw bouwwensen vervuld kunnen worden. We hopen dat we u met de projecten op deze website weten te inspireren. En heeft u vragen, wilt u ergens meer over weten? Neem contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder!

Recente projecten

Afbeelding Smeerkelder Boonstra Schadevoertuigen
Civiele werken

Smeerkelder Boonstra Schadevoertuigen

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten. We zijn verheugd om ons recente project voor Boonstra Schadevoertuigen in Drachten te presenteren, waar we ...

Afbeelding Scheepskade Royal Bodewes
Civiele werken

Scheepskade Royal Bodewes

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in uitdagende bouwprojecten. We zijn trots om een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan het succesverhaal van Royal Bodewes, een toonaangevende naam in...

Afbeelding Toren Goddeloaze singel
Civiele werken

Toren Goddeloaze singel

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om unieke bouwprojecten tot leven te brengen. Met trots delen we graag een van onze meest opmerkelijke prestaties: de bouw van ...

Afbeelding Vleermuis tunnel Veenwouden
Civiele werken

Vleermuis tunnel Veenwouden

Natuurbehoud en duurzaamheid zijn kernwaarden waar we bij Bouwbedrijf De Haan trots op zijn. In 2019 kregen we de bijzondere kans om deze waarden in praktijk te brengen door in opdracht van projectbur...

Bekijk alle projecten
 
Button