Smeerkelder Boonstra Schadevoertuigen

Locatie: 
Drachten
Opdrachtgever: 
Boonstra Schadevoertuigen
Bouwjaar: 
2023
Architect: 
Kijlstra en Brouwer Architecten BNA

Project omschrijving

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten. We zijn verheugd om ons recente project voor Boonstra Schadevoertuigen in Drachten te presenteren, waar we met trots hebben bijgedragen aan de constructie van hun nieuwe bedrijfspand. 

Een cruciaal aspect van dit project was de realisatie van de fundering, een fundamenteel element voor de stabiliteit en duurzaamheid van het gebouw. Onze expertise kwam tot uiting in het nauwgezet plannen en uitvoeren van deze fase. 

De fundering is samengesteld uit een 158 heipalen, nauwkeurig geplaatst om de optimale draagkracht te verzekeren. Met behulp van geavanceerde technieken zijn de heipalen vanaf het meiveld ingeslagen en vervolgens zorgvuldig op de juiste hoogte afgesneld na het ontgraven. 

 

Naast de heipalen omvatte het project ook funderingsbalken en een onderheide vloer, essentiële componenten voor een solide basis. Een hoogtepunt van ons werk was de constructie van een smeerkelder die specifiek is ontworpen om vrachtwagens te accommoderen. Deze smeerkelder is op een zandbed van stabilisatiezand geplaatst, waardoor een exacte positionering op de juiste hoogte mogelijk was. 

Eenmaal geplaatst, hebben we de betonvloer zorgvuldig voorbereid met isolatie, wapening en vloerverwarming, wat bijdraagt aan de efficiëntie en comfort van het toekomstige pand. Het nieuwe bedrijfspand zal onder andere een wasplaats voor vrachtwagens huisvesten, met een centrale lijngoot voor het afvoeren van schoonmaakwater. 

Bij Bouwbedrijf De Haan streven we naar excellentie in elk aspect van ons werk, van planning tot uitvoering. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw bouwproject tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken. 

Deel deze pagina:

Bekijk ook onze andere projecten

Afbeelding Vleermuis tunnel Veenwouden
Civiele werken

Vleermuis tunnel Veenwouden

Natuurbehoud en duurzaamheid zijn kernwaarden waar we bij Bouwbedrijf De Haan trots op zijn. In 2019 kregen we de bijzondere kans om deze waarden in praktijk te brengen door in opdracht van projectbur...

Afbeelding Scheepskade Royal Bodewes
Civiele werken

Scheepskade Royal Bodewes

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, uw partner in uitdagende bouwprojecten. We zijn trots om een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan het succesverhaal van Royal Bodewes, een toonaangevende naam in...

Afbeelding Toren Goddeloaze singel
Civiele werken

Toren Goddeloaze singel

Welkom bij Bouwbedrijf De Haan, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om unieke bouwprojecten tot leven te brengen. Met trots delen we graag een van onze meest opmerkelijke prestaties: de bouw van ...

Bekijk alle projecten
 
Button