Renovatie zwembad Burgum

Locatie: 
Burgum
Opdrachtgever: 
Gemeente Tytsjerksteradiel
Bouwjaar: 
2015
Architect: 
Grontmij

Project omschrijving

Een mooie uitdaging: het zwembad grondig renoveren zónder het water uit het zwembad te laten stromen. De kans dat het grondwater de waterbak omhoog zou duwen was anders te groot. En dus ontwikkelden we een speciale rijdende constructie om overal goed bij te kunnen én droge voeten te houden. Het zwembad is verbouwd én uitgebreid met een betonnen tribune. De wanden zijn bekleed met akoestisch wit plaatmateriaal en het plafond is gerealiseerd met een spanplafond van kunststofdoek. Beide bouwtechnische oplossingen dragen bij aan het prettige binnenklimaat van het zwembad. Door de nieuwe kleedkamers, de fraaie gietvloer en de toepassing van solide bouwmaterialen kan het zwembad weer vele jaren vooruit.

Deel deze pagina:

Bekijk ook onze andere projecten

Afbeelding Biofood
Verbouw & onderhoud

Biofood

Op het industriegebied van Drachten heeft bouw- en aannemingsbedrijf G. de Haan & Zn. met trots een recente uitbreiding van een bedrijfspand voor Biofood voltooid. Onze toewijding aan vakmanschap ...

Afbeelding Upgrading basisschool It Bynt Sumar
Verbouw & onderhoud

Upgrading basisschool It Bynt Sumar

In het oog springend en dus nadrukkelijk aanwezig: zo kunnen we deze door ons gemoderniseerde basisschool het beste typeren. De geblokte buitenwanden van het schoolgebouw zijn gerealiseerd met verlijm...

Afbeelding Verbouw en uitbreiding Protestantse kerk De Westereen
Verbouw & onderhoud

Verbouw en uitbreiding Protestantse kerk De Westereen

Dit bijzondere project bestond uit een grondige verbouw gecombineerd met nieuwbouw. Zo hebben we eerst het bestaande gedeelte van het kerkgebouw volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Vervolgens hebb...

Afbeelding Schoustra Burgum
Verbouw & onderhoud

Schoustra Burgum

Wij zijn trots om onze recente projecten met u te delen, waaronder de verduurzaming van een prachtige woning in Burgum. In deze woning hebben we een duurzame transformatie gerealiseerd door het vervan...

Bekijk alle projecten
 
Button