Locatie: 
Oudehaske
Opdrachtgever: 
Omrin
Bouwjaar: 
2020
Architect: 
Buro Ligthart

Project omschrijving

Bij Bouwbedrijf G. de Haan & Zn. zijn we trots op ons recente project voor afvalverwerkingsbedrijf Omrin. In nauwe samenwerking met Omrin's werktuigkundige dienst hebben we een gloednieuwe loods gebouwd die voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit en efficiëntie. 

Geavanceerde Faciliteiten 

De kern van dit project is de implementatie van een 5 tons bovenloopkraan, ontworpen om het hanteren van zware lasten moeiteloos te maken. Deze kraan biedt een cruciale ondersteuning voor de dagelijkse activiteiten van Omrin, waardoor efficiëntie en productiviteit worden gemaximaliseerd.  

Daarnaast hebben we in het pand een lift geïnstalleerd die toegang biedt tot de kantoren op de verdieping. Deze strategische toevoeging zorgt voor een naadloze connectiviteit tussen de operationele vloer en de administratieve ruimtes, waardoor een gestroomlijnde workflow mogelijk wordt gemaakt. 

Uitdagende Constructie 

Een van de meest uitdagende aspecten van dit project was het bouwen van de loods over het bestaande pand. Dit vereiste niet alleen een zorgvuldige planning en precisie tijdens de uitvoering, maar ook een innovatieve aanpak om de continuïteit van de activiteiten van Omrin niet te verstoren. Met onze expertise en toewijding hebben we deze uitdaging met succes aangepakt, waarbij we zorgvuldig hebben gezorgd voor een naadloze integratie van de nieuwe structuur met de bestaande faciliteit. 

Toekomstgerichte Resultaten 

Het voltooien van dit project markeert niet alleen een mijlpaal in onze samenwerking met Omrin, maar belichaamt ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. We zijn verheugd om te zien hoe deze nieuwe faciliteit de groei en vooruitgang van Omrin zal ondersteunen in de komende jaren. 

Bouwbedrijf G. de Haan & Zn. kijkt ernaar uit om samen met u uw volgende bouwproject tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn! 

Deel deze pagina:

Bekijk ook onze andere projecten

Afbeelding Anker stuy Terwispel
Bouwteam

Anker stuy Terwispel

Bij Bouwbedrijf G. de Haan & zn. zijn we trots op ons recente project bij Anker Stuy Verven in Terwispel. We hebben met zorg en vakmanschap een indrukwekkende loods tussen twee bestaande bedrijfsp...

Afbeelding Motorplaza
Bouwteam

Motorplaza

Wij zijn verheugd om ons recente project met u te delen: de verbouwing van Motorplaza Heerenveen. Met trots presenteren we onze inzet voor dit unieke project, waarbij we de gehele motorzaak transforme...

Afbeelding Nieuwbouw gezondheidscentrum Medisch Centrum De Es
Bouwteam

Nieuwbouw gezondheidscentrum Medisch Centrum De Es

Een gebouw dat de aandacht trekt én optimale functionaliteit biedt. De samenwerking met onder meer Van Ringen architecten en Ingenieursbureau Hado zorgde voor een vlekkeloze realisatie van dit ...

Afbeelding Dano hal Omrin
Bouwteam

Dano hal Omrin

Op Ecopark de Wierde realiseerden we in bouwteamverband het Omrin pand voor een nieuw type afvalscheidingsinstallatie voor huishoudelijk restafval. De scheidingsinstallatie bestaat uit een gigantische...

Bekijk alle projecten
 
Button