Jouw droomhuis in Garyp!

Flexibel
Proactief
Betrokken
5 - juli - 2024

Heb jij altijd al gedroomd van landelijk wonen? Dit is je kans! Binnenkort komen er twee ruime, bijna energie-neutrale woningen in het prachtige Friese dorp Garyp in de verkoop. Met een prijs vanaf € 580.000,- v.o.n. inclusief 1020m² eigen grond, zijn deze woningen de perfecte plek voor iedereen die rust en ruimte zoekt.

 

Waarom kiezen voor Garyp?

De woningen zijn gelegen aan de rand van het dorp en bieden een vrij uitzicht over de weilanden. Garyp combineert het beste van beide werelden: de serene rust van het platteland en de nabijheid van voorzieningen. Hier kun je genieten van een landelijke leefomgeving zonder in te leveren op comfort en gemak.

 

Bijna energie-neutraal wonen

Deze woningen zijn bijna energie-neutraal, wat betekent dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. De moderne bouwtechnieken en hoogwaardige materialen zorgen voor een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.

 

Casco kopen? Geen probleem!

Ben jij een handige Harry en wil je de woning liever zelf afbouwen? Dat kan! Er is de mogelijkheid om de woning casco te kopen. De verkoopprijs hiervoor kan in overleg worden vastgesteld. Zo kun je jouw droomhuis helemaal naar eigen wens en smaak afwerken.

 

Interesse? Meld je aan!

Ben jij geïnteresseerd in een van deze prachtige woningen, of kies je liever voor casco? Aarzel dan niet en meld je aan! Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-dehaan.nl of bel/app naar 06-50283447 voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken. Wacht niet te lang, want deze unieke kans wil je niet missen!

 

Recente nieuwsberichten

Afbeelding Betonstorten Sporthal de Drait
Nieuws

Betonstorten Sporthal de Drait

210 kuub betonstorten bij Sporthal de Drait

Afbeelding Verduurzamen uitbouw Driezum
Nieuws

Verduurzamen uitbouw Driezum

In Driezum hebben wij deze bestaande uitbouw voorzien van een hoogwaardige SwissporPIR isolatie. Deze pir isolatie heeft een minerale wol aan één zijde waardoor de isolatieplaat perfect ...

Afbeelding Nieuwbouw gymzaal Groningen en sporthal Drachten
Nieuws

Nieuwbouw gymzaal Groningen en sporthal Drachten

In Groningen zijn we bezig met het afronden van het nieuwbouw project Gymzaal Karrepad te Groningen. Waar we het ene sport complex afronden starten we in Drachten met Sporthal de Drait. 

Afbeelding Montage staalconstructie gymzaal Groningen
Nieuws

Montage staalconstructie gymzaal Groningen

In Groningen zijn we druk bezig met de bouw van een nieuwe gymzaal. Deze week is de staalconstructie geplaatst.

Bekijk alle nieuwsberichten
 
Button